Microfeathering: see the difference love the result

De fijne trend microblading zet zich door.. naar Microfeathering. Beide een vorm van tatoeage voor natuurlijke wenkbrauwen.

Heb je behoefte aan natuurlijke wenkbrauwen? Geen opvallende wenkbrauwen? En wil je liefst jezelf herkennen?
Heb je geen wenkbrauwen (meer)? Lijd je aan alopecia? Haarverlies in de wenkbrauwen? Te veel geëpileerd? of gewoon verkeerd?
Zo een ongemakkelijke situatie geeft een deuk in je zelfvertrouwen. Je voelt je niet goed zonder wenkbrauwen. Ze zijn te bleek, te licht. Of te weinig haartjes? Herkenbaar?

Wat zou het betekenen als je weer wenkbrauwen hebt? Mooie, gevormde, volledige wenkbrauwen. Natuurlijk. Je voelt je onmiddellijk beter. Je straalt gewoon. Een boost in je zelfvertrouwen. Geen stress meer. Je kijkt weer fier in de spiegel.

Overweeg je microfeathering? Maak vrijblijvend een afspraak. Ik bekijk de mogelijkheden samen met je.

Hoe werkt het? Wat is Microfeathering?
Voor microfeathering is geen apparaat nodig. Dit specialisme wordt met een manuele pen uitgevoerd. Elk specialisme heeft haar eigen techniek. Het verschil zie je in het resultaat
Bij Microfeathering ga je voor stoere, wilde wenkbrauwen.
Bij toepassinq van microblading krijg je gesofisticeerde wenkbrauwen.

Beide technieken bereiken een enorm succes omwille van de natuurlijke resultaten.

Microfeathering

Is stoer, wild, niet gesofisticeerd. De wilde look past bij natuurlijke types. Meestal dragen deze types weinig make-up. Haartjes zijn nonchalant getekend. Met minder structuur als bij microblading.

Microfeathering is ook een verfijnde vorm tatoeage
Dit gebeurt met een manuele pen. Met steriele, ultrafijne naaldjes. De pen die je handmatig bedient, dus zonder elektrisch apparaat. De naalden zijn flinterdun waardoor de haartjes die je tatoeëert in de wenkbrauwen, zeer fijn zijn. Fijner dan bij het gebruik van een permanente make-up apparaat, of een tatoeëer apparaat. Microfeathering brengt pigment onder de huid met een soort van glijdende, vegende beweging (sweeping stroking motion). De beweging voelt als een vedertechniek.

Hoe ga ik te werk?

Vooraf teken ik met een potlood jouw wenkbrauw in detail. Een aangepaste stijl voor elke vrouw, man. Ongeacht de etnische afkomst, leeftijd, of type huid. Fijne haartjes-patronen voor alopecia patiënten, resulteren in mooie wenkbrauwen.
Elk man of vrouw, heeft zijn/haar eigen stijl van wenkbrauw. Ik teken de wenkbrauw die bij u past, waarbij ik je persoonlijkheid respecteer.
Hiervoor houd ik rekening met:
-de expressie je gelaat
-de dikte en de lengte van je wenkbrauwen
-asymmetrieën
-jouw persoonlijkheid

De richting van de haartjes is belangrijk. We modelleren de wenkbrauwen.
Voor een individuele modellering van de wenkbrauw zijn een stevig inzicht, kennis, zin voor artistieke tekening, manipulatie van de handtool, essentieel.
Ik analyseer grondig het kapsel van je wenkbrauwen. Elke wenkbrauw is anders en de stijl is niet altijd dezelfde.

Met deze persoonlijke gegevens sculpteer ik wenkbrauwen die bij je persoonlijkheid passen.

Wil je meer weten: genezing, indicaties, doe het pijn?, etc

Contacteer mij gerust voor een vrijblijvende consultatie, of stuur een mailtje
t. +32 477 20 64 45